donderdag 1 november 2018

KOPPENBERGCROSS

Parkings en bereikbaarheid 2017

Alle publieksparkings en publieksshuttles van de Koppenbergcross 2017 zijn volledig gratis en worden duidelijk aangeduid op de toegangswegen. Met dank aan de Provincie Oost-Vlaanderen, die een groot deel van onze shuttles subsidieert, en aan de bedrijven in Oudenaarde en Kluisbergen die hun parkeerzones openstellen. Opgelet: de parkings sluiten om 18u30! Nadien worden zij terug heropend tot openbare weg.
 

Ook nu bevindt publieksparking A, de grootste van onze parkeerterreinen, zich op Industrieterrein De Meersbloem. Parking A is enkel bereikbaar vanuit de N60 tussen Gent en Ronse en vanuit richting Oudenaarde-centrum. Tussen deze publieksparking en het parcours pendelen voortdurend gratis shuttlebusjes.

Ook publieksparking B wordt behouden. Deze bevindt zich op de top van de Koppenberg en dus dichtbij onze aankomst. Parking B is enkel bereikbaar vanuit de N60 tussen Gent en Ronse. Opgelet: het is enkele honderden meters wandelen tot het parcours, en bij erg natte weersomstandigheden is parking B mogelijk niet bruikbaar aangezien hij is gelegen op een grasweide.

Daarnaast is er ook publieksparking C. Deze bevindt zich op de Berchemweg en is enkel bereikbaar vanuit richting Kluisbergen en is dus een aanrader voor de mensen die komen vanuit West-Vlaanderen. Ook hier rijden voortdurend shuttlewagens op en af.

Bereikbaarheid

Vanuit de richting Gent-Brussel-Antwerpen:
Volg de N60 Gent-Ronse tot de rotonde in Leupegem-Oudenaarde. Volg nadien de pijlen naar de gratis publieksparking A (GPS: programmeer Meersbloem-Leupegem, Oudenaarde) of B (GPS: programmeer Maria Van der Gheynststraat, Oudenaarde).

Vanuit de richting Ronse:
Volg de N60 Ronse-Gent richting de rotonde in Leupegem-Oudenaarde. Volg de pijlen naar de gratis publieksparking A (GPS: programmeer Meersbloem-Leupegem, Oudenaarde) of B (GPS: programmeer Maria Van der Gheynststraat, Oudenaarde).

Vanuit West-Vlaanderen:
Volg de N8 (Kortrijk), de N36 (Harelbeke) of de N382 (Waregem) richting Berchem-Kluisbergen. Volg nadien de pijlen naar de gratis publieksparking C (GPS: programmeer Berchemweg 250, Oudenaarde).

Vanuit de richting Brakel/Geraardsbergen:
Volg de N8 Brakel-Ronse tot de rotonde in Leupegem-Oudenaarde. Volg nadien de pijlen naar de gratis publieksparking A (GPS: programmeer Meersbloem-Leupegem, Oudenaarde) of B (GPS: programmeer Maria Van der Gheynststraat, Oudenaarde).