Nieuws

Iserbyt: 'Gelukkig ben ik kalm gebleven na die materiaalpech'

01.11.2019

Eli Iserbyt blijft doorgaan op z'n elan. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen Bingoal snelde op de Koppenberg ondanks materiaalpech naar zijn zevende overwinning. "Die materiaalpech was mijn eigen schuld", reageerde hij.

Lees meer

Iserbyt wint duel met Pidcock en pakt zege in Koppenbergcross

01.11.2019

Eli Iserbyt (Sauzen Pauwels-Bingoal) heeft de eerste manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. De West-Vlaming won na een entertainend duel met zijn Britse concurrent Tom Pidcock.

Lees meer

Jens Dekker herrijst op de Bult van Melden

01.11.2019

Jens Dekker heeft de Koppenbergcross bij de beloften op zijn naam gezet. De Nederlander haalde het vrijdag voor zijn landgenoot Ryan Kamp, Gerben Kuypers vervolledigde het podium.

Lees meer

Yara Kastelijn fladdert naar haar eerste kassei

01.11.2019

Yara Kastelijn (777) heeft de Koppenbergcross bij de dames elite gewonnen. De 22-jarige Nederlandse reed al weg in de eerste ronde en toonde zich met voorsprong de sterkste van het pak. Ze haalde het voor haar ploegmates Annemarie Worst en Alice Arzuffi. Ze is ook meteen de eerste leider in de DVV Verzekeringen Trofee. Eerste landgenote op de Koppenberg was Alicia Franck op een zevende plaats, op 1:59, Ellen Van Loy finishte als achtste op 2:05.

Lees meer

Baers klimt naar Koppenbergwinst bij juniores

01.11.2019

Arne Baers heeft de Koppenbergcross (DVV Verzekeringen Trofee) voor juniores op zijn naam geschreven. De Limburger van Callant - Doltcini nam in de finale de wedstrijd in handen.

Lees meer

Eerste kasseien gaan naar Rommelaere en Groot-Brittannië

01.11.2019

De West-Vlaming Iben Rommelaere en de Britten Oliver Akers en Zoe Backstedt mochten met de eerste kasseitrofeeën van de Koppenbergcross 2019 naar huis. Zij wonnen de drie nieuwelingenreeksen van de openingsmanche van de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer