Koppenbergcross
1 november 2021

Nieuws

Iserbyt na nieuwe triomf op Koppenberg: 'Mijn gestalte is hier ideaal voor'

31.10.2020

Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) is een kassei rijker. De West-Vlaming soleerde naar de zege in de eerste manche van de X²O Badkamers Trofee in Oudenaarde. "Ik werd steeds ambetanter toen ik verloor."

Lees meer

IJzersterke Iserbyt voert bisnummer op op Koppenberg

31.10.2020

Eli Iserbyt heeft in Oudenaarde met veel panache de openingswedstrijd van de X²O Badkamers Trofee op zijn naam geschreven. Nog voor halfweg had de West-Vlaming iedereen al uit het wiel gereden. Voor het tweede jaar op rij is Iserbyt de beste in de Koppenbergcross.

Lees meer

Van der Haar: 'Geen druk in zomer geeft me nu een voordeel'

31.10.2020

Lars van der Haar (Telenet Baloise Lions) werd mooi tweede in de openingsmanche van de X²O Badkamers Trofee in Oudenaarde.

Lees meer

Aerts: 'Ik miste explosiviteit in de benen'

31.10.2020

Toon Aerts heeft zichzelf een mooie derde plaats geschonken op de Koppenbergcross. De Telenet Baloise Lion kwam niet tot een duel met winnaar Eli Iserbyt, die meteen een mooie voorsprong neemt in de X²O Badkamers Trofee. "Wij beseffen dat we een voorrecht hebben om te kunnen crossen."

Lees meer

Worst blij met eerste kassei: 'Dit rondje liegt niet'

31.10.2020

Annemarie Worst won de eerste manche van de Soudal Ladies Trophy op een lege Koppenberg. "Tactisch nadenken is lastig hier."

Lees meer

Kastelijn: 'We waren aan elkaar gewaagd'

31.10.2020

Yara Kastelijn moest zich gewonnen geven op de Koppenberg tijdens de Soudal Ladies Trophy. Ze werd derde na Lucinda Brand en winnares Annemarie Worst. "Ik hoopte dat Lucinda en Annemarie nog even zouden wachten met sprinten."

Lees meer

Worst wint Nederlands onderonsje, Kopecky beste Belgische

31.10.2020

De Nederlandse Annemarie Worst was op de Koppenberg de sterkste in de openingsmanche van de Soudal Ladies Trophy, onderdeel van de X²O Badkamers Trofee. In totaal eindigden 8 Nederlanders in de top 10. Belgisch kampioene Lotte Kopecky legde beslag op een mooie elfde plaats.

Lees meer

Titelverdediger Eli Iserbyt droomt van nieuwe triomf op Koppenberg

30.10.2020

De Koppenberg is zaterdag het decor voor de eerste manche van de X²O Badkamers Trofee. Titelverdediger Eli Iserbyt verwacht een vierstrijd en droomt van een nieuwe triomf. Ook in de Soudal Ladies Trophy belooft het een spannende en open strijd te worden.

Lees meer

Eliterenners crossen zaterdag op Koppenberg, jeugd mag niet

28.10.2020

De Koppenbergcross, de opener van de X²O Badkamers Trofee op zaterdag 31 oktober, zal voor de categorieën elite mannen en elite vrouwen plaatsvinden zoals gepland. De jeugdcrossen gaan niet door.

Lees meer