Koppenbergcross
1 november 2021

Nieuws

Iserbyt: 'Perfecte cross gereden'

01.11.2021

Eli Iserbyt schreef op de Koppenberg al zijn achtste overwinning van het seizoen op zijn naam. De Europese kampioen blikte met een tevreden gevoel terug.

Lees meer

Aerts: 'Cross was Eli op het lijf geschreven'

01.11.2021

Toon Aerts moest in de eerste manche van de X²O Badkamers Trofee tevreden zijn met de tweede plaats. De renner uit Rijkevorsel besefte dat het verschil in gewicht de doorslag gaf en trok zich op aan zijn laatste ronde.

Lees meer

Van der Haar: 'Vertrouwen getankt voor EK'

01.11.2021

Lars van der Haar stond op de Koppenberg al voor de vijfde keer dit seizoen op het podium. Daarmee overtrof de Nederlander zijn eigen verwachtingen.

Lees meer

Honsinger: 'Eerste keer dat ik Koppenberg opreed'

01.11.2021

Clara Honsinger was de verrassende winnares van de Soudal Ladies Trophy. Nog straffer: de Amerikaanse kampioene had voor vandaag nog nooit de Koppenberg opgereden.

Lees meer

Betsema: 'Wilde winnen voor Jolien'

01.11.2021

Denise Betsema nam in de openingsfase de wedstrijd in handen, maar moest finaal tevreden zijn met een twede plaats. "Jammer, maar ik ben heel blij met de vorm en de wedstrijd die ik gereden heb."

Lees meer

Oppermachtige Iserbyt kroont zich tot koning van de Koppenberg

01.11.2021

Voor een derde keer op rij heeft Eli Iserbyt de Koppenbergcross gewonnen. De Europese kampioen was ongenaakbaar in Oudenaarde en liet de concurrentie op ruime afstand. Toon Aerts en Lars van der Haar eindigden uiteindelijk op de tweede en derde plaats.

Lees meer

Honsinger bekroont ijzersterke race met overwinning op Koppenberg

01.11.2021

Clara Honsinger heeft de eerste manche van de X²O Badkamers Trofee op haar naam geschreven. De Amerikaanse toonde haar het sterkste in de Koppenbergcross, voor Denise Betsema en Kata Blanka Vas. Annemarie Worst, vorig jaar nog winnares van de Koppenbergcross, finishte op ruim drie minuten.

Lees meer

Wereldkampioen Ronhaar kleurt Trimetal Rookie Trophy, Nys op podium

01.11.2021

Wereldkampioen Pim Ronhaar heeft de Koppenbergcross voor beloften gewonnen. De Nederlander rekende in de openingsmanche van de Trimetal Rookie Trophy af met de Brit Cameron Mason. Thibau Nys stond bij zijn terugkeer in het veld meteen mee op het podium.

Lees meer

Dockx zwoegt zich naar overwinning bij junioren in Koppenbergcross

01.11.2021

Aaron Dockx heeft de Koppenbergcross voor junioren op zijn naam geschreven. De renner uit Rijkevorsel hield op de Bult van Melden twee Britten af en mag net als dorpsgenoot Toon Aerts een kassei op zijn vensterbank zetten.

Lees meer

Remijn en Van den Boer veroveren eerste kasseien

01.11.2021

De eerste winnaars van het nieuwe seizoen van de X²O Badkamers Trofee zijn bekend. In de Koppenbergcross waren de eerste kasseien voor nieuwelingen Senna Remijn en Arthur Van den Boer. Bij de meisjes nieuwelingen was de overwinning voor Cat Ferguson.

Lees meer