dinsdag 1 november 2016

KOPPENBERGCROSS

Avond-VIP 2016

Al jarenlang is de avond-VIP een succesformule. Ook dit jaar heten wij u welkom in een VIP-tent op de omloop van onze wedstrijd.

De avond-VIP-tent opent zijn deuren nadat de elitewinnaar van de Koppenbergcross 2016 zijn begeerde kasseitrofee, bloemen en kussen in ontvangst heeft genomen.

Net als de voorbije jaren bieden wij u en uw gasten een hartverwarmende receptie aan, gevolgd door een heerlijk koud vis- en vleesbuffet met aangepaste dranken. Nadien hebt u nog even de tijd om met een drankje in de hand bij te praten met uw genodigden.

Bij het afsluiten van een aangename avond brengen de voorbehouden VIP-shuttles, die u ’s ochtends reeds aan de omloop hadden afgezet, u en uw gasten terug naar de bewaakte VIP-parkeerplaatsen waar uw auto’s geparkeerd staan.

Bedrijven die graag het beste van onze middag-VIP en avond-VIP-formules combineren, bieden we ook de voordelige combi-VIP-formule aan. Meer info vindt u hier.

Meer inlichtingen? Contacteer onze voorzitter en VIP-verantwoordelijke Marc Aelvoet via 0476/99.46.77 of marc.aelvoet@koppenbergcross.be

Hoe bestellen? Tickets voor de avond-VIP kosten 85 euro (BTW exclusief) per ticket. Bestellen kan tot 20 oktober, en dat via info@koppenbergcross.be of 0474/45.68.74 (Simon Lamon). Wij voorzien een factuur.