dinsdag 1 november 2016

KOPPENBERGCROSS

Middag-VIP CULINAIR 2016

De Koppenbergcross in Oudenaarde is hét sportevenement van de Vlaamse Ardennen. Samen met onze topveldrit groeiden onze VIP-formules uit tot een succesverhaal. Wat dacht u van een unieke culinaire happening in een stijlvolle VIP-tent op de flanken van ‘de bult van Melden’?
 


Onze VIP-shuttles zetten u netjes af aan de deur. Vuile schoenen hoeft u dus niet te vrezen.
 
Vanaf 10u30 vergasten wij u met een kwaliteitschampagne, het startschot voor een exquis gastronomisch vijfgangenmenu. Alle lekkers wordt opgediend aan uw gepersonaliseerde tafels en vergezeld door een selectie van uitgelezen wijnen, met zorg uitgekozen door onze gediplomeerde sommeliers van dienst.

Om 15u start onze elitewedstrijd. Ons gastronomisch menu wordt uiteraard tijdig afgesloten, zodat u de kans krijgt om de heroïsche strijd tussen de veldrittoppers te volgen. U kan nadien tot 17u30 samen met uw gasten nakaarten.

Bedrijven die graag nog een verlengstuk breien aan hun VIP-formule, bieden we ook de voordelige combi-VIP-formule aan, die het beste van onze middag-VIP en avond-VIP combineert. Meer info vindt u hier.

Meer inlichtingen? Contacteer onze voorzitter en VIP-verantwoordelijke Marc Aelvoet via 0476/99.46.77 of marc.aelvoet@koppenbergcross.be

Hoe bestellen? Tickets voor de middag-VIP kosten 200 euro (BTW exclusief) per ticket. Bestellen kan tot 20 oktober via info@koppenbergcross.be of 0474/45.68.74 (Simon Lamon).