dinsdag 1 november 2016

KOPPENBERGCROSS

Tickets 2016

Vooraf betaalt u elf euro, aan de kassa kost een ticket twaalf euro en kinderen mogen gratis genieten van het spektakel.

Supportersbussen

Indien u met een supportersbus naar de cross komt, kan u vooraf bij ons toegangskaarten aan voorverkoopprijs (11 euro per stuk) reserveren. Daarvoor neemt u contact met ons op via info@koppenbergcross.be of via Simon Lamon op 0474/45.68.74. Dit kan tot maandagmiddag 31 oktober 13u. Vergeet niet te vermelden: de naam van de contactpersoon van de groep en het aantal gewenste kaarten. De buschauffeur krijgt een gratis toegangskaart.

De tickets kan u dan op de dag van de wedstrijd afhalen en betalen in de Oudenaardse Betoncentrale OBC, Meersbloem Melden 20, 9700 Oudenaarde (volg de pijlen Inschrijving). Opgelet: dit lokaal is enkel bereikbaar vanuit de richting Oudenaarde en niet vanuit de richting Kluisbergen! De parking voor de supportersbussen bevindt zich vlakbij de inschrijvingen. Van daaruit wordt u per shuttle naar de wedstrijd gebracht. Om veiligheidsredenen is het op bevel van politie en de Belgische wielerfederatie strikt verboden om glazen flessen mee te nemen naar de omloop en raden wij af om rugzakken mee te brengen.

Voorverkoop

Toegangskaarten aan voorverkoopprijs (11 euro per stuk) zijn in oktober beschikbaar in onze verschillende voorverkooppunten in Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen. Ook alle bestuursleden van de Sint-Pietersvrienden hebben VVK-kaarten op zak.

Groepen vanaf 10 personen kunnen kaarten aan voorverkoopprijs (11 euro per stuk) bij ons bestellen, via info@koppenbergcross.be of via Simon Lamon op 0474/45.68.74. Deze dient u voor 25 oktober te bestellen én te betalen (op BE74-8601-0496-6207, met vermelding “VVK” + uw naam of de naam van uw bedrijf). Na betaling sturen wij de tickets naar u op. Bij een bestelling van minder dan 10 tickets rekenen wij een verzendingskost van 2,5 euro aan.
 
Op 1 november

De dag zelf kosten toegangskaarten 12 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Leden van Wielerbond Vlaanderen betalen (op vertoon van een geldige vergunning) 11 euro.

Rugzakken

Op vraag van de politie raden wij alle toeschouwers af om een rugzak mee te brengen naar het parcours, en dit om lange files aan de toegangscontroles te vermijden. Uw rugzakken zullen om veiligheidsredenen worden doorzocht. Glas is ten strengste verboden!